Ena & Kuhinja njena

Uvjeti korištenja

Odgovornost

Ena & Kuhinja njena se obvezuje da će poduzeti sve napore kako bi apsolutno sve informacije koje pročitate na ovoj web stranici bile točne, ali ne snosi odgovornost u slučaju da su informacije iz nekog razloga netočne. Ena & Kuhinja njena ne odgovara za posljedice koje mogu nastati kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela web stranice ili nečeg što je na njoj objavljeno. Ena & Kuhinja njena sadrži i informacije trećih osoba ali i poveznice na druge internetske sadržaje, međutim Ena & Kuhinja njena ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s njenih  internetskih stranica, niti odgovara, niti upućuje na način i uvjete korištenja tih sadržaja. Ena & Kuhinja njena ne odgovara za sadržaje koje na ove internetske stranice objave treće osobe.

Zaštita posjetitelja:

Ena & Kuhinja njena se obvezuje učiniti sve potrebite radnje kako bi zaštitila posjetitelje od nedopuštenog sadržaja kojeg netko neovlašteno može staviti na njenu web stranicu, međutim ne odgovara za štetu koja može nastati u periodu dok nedopušteni sadržaj ne bude primijećen i obrisan od strane administratora.

Posljedice:

Za svako objavljivanje nedopuštenog sadržaja na ovoj web stranici, Ena & Kuhinja njena se obvezuje da će zakonskim putem preko IP adrese, ali i drugih tehničkih mogućnosti i pomagala, doći do informacija o počinitelju koje će biti proslijeđene pravnoj službi, a u cilju nadoknade eventualne financijske i moralne štete nastale neovlaštenom objavom na stranici s mogućnošću upuštanja u parnični postupak tijekom kojeg bi se utvrdila visina eventualno nastale štete.

Zaštita autorskog prava

Svi sadržaji objavljeni na web stranici Ena & Kuhinja njena zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom.

Promjene

Ena & Kuhinja njena zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela web stranice u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu u trenutku objave na web stranici čime se korisnici smatraju obaviješteni o njihovom stupanju na snagu.

Novi recept svaki dan?
Dođi na Telegram!

Potražite me na društvenim mrežama: